Veilige oplossing voor zorgcentra en wooncomplexen

Scootmobielstalling met veiligheid en comfort voor bewoners en cliƫnten

Het stallen en opladen van scootmobielen in en om woongebouwen en zorginstellingen geeft beheerders vaak zorgen. Ook VVE's zoeken naar oplossingen voor de gevaren van scootmobielen. Er is een hoger risico op brand en de voertuigen kunnen obstakels zijn op vluchtroutes. Met ingang van 1 januari 2024 is het inpandig stallen daarom verboden. Behalve als de scootmobiel is gestald in een scootmobielstalling van Brandveilig Stallen.

Deze nieuwe wetgeving is er voor de veiligheid van bewoners. Als een scootmobiel vlam vat door kortsluiting tijdens het opladen, komt er zeer veel gifitige rook vrij. In zorgcentra en wooncomplexen kan dit tot levensgevaarlijke situaties leiden. Veiligheidsregio's en brandweercorpsen zijn alert op dit gevaar.

Brandveilig Stallen heeft voor zorginstellingen, woningcorporaties en eigenaren van wooncomplexen oplossingen met haar brandveilige stallingen BS Indoor en BS Outdoor. Deze voldoen aan alle wettelijke eisen. De BS Indoor scootmobielstalling is ook goedgekeurd voor plaatsing in woongebouwen.

Voor organisaties is het goed te weten dat Brandveilig Stallen opdrachtgevers volledig ontzorgt. Dat begint al met advisering over de juiste plaats voor de stallingen. We verzorgen ook de montage, plaatsing en aansluiting op locatie. Iedere stalling wordt met 2 jaar garantie geleverd. Treedt er onverhoopt een storing op? Onze servicedienst komt aan huis voor service en onderhoud.

Vraag nu een offerte aan