Eenvoudig bedienen met één druk op de knop

Compacte stallingen, Nederlands fabrikaat

Een scootmobiel is voor 400.000 Nederlanders een onmisbaar vervoermiddel. Maar zo handig als hij is, zo lastig kan het zijn om ‘m (brand)veilig te stallen. Bij Brandveilig Stallen weten we dat als geen ander en hebben we passende oplossing ontwikkeld. Een buitenstalling én brandveilige binnenstalling voor uw scootmobiel.

Buitenstalling scootmobiel: BS Outdoor

Onze buitenstalling is de ideale oplossing om uw scootmobiel op een veilige wijze te stallen. De BS Outdoor is zeer eenvoudig te bedienen via de 1-knops afstandsbediening en beschermt de scootmobiel tegen weersinvloeden en diefstal of vernieling. De stalling is vervaardigd van zeer degelijke, duurzame materialen die weer en wind moeiteloos trotseren.

Binnenstalling scootmobiel: BS Indoor

BS Indoor is dé brandveilige binnenstalling voor uw scootmobiel. Deze heeft hetzelfde bedieningsgemak als de buitenstalling maar is ook brandveilig. De stalling is geschikt om een scootmobiel in de verkeersruimte van een woongebouw of zorgcomplex te plaatsen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de stalling in bijna iedere situatie te plaatsen is.

De stallingen zijn de ideale scootmobielstalling in iedere situatie. Voor beide modellen geldt dat ze makkelijk te plaatsen zijn.  Het maakt daarbij niet uit of ze buiten of binnen geplaatst worden. Ze gaan zuinig om met de beschikbare ruimte en passen bijna overal. Ze zijn beide afsluitbaar en zo degelijk gebouwd dat ze voor jarenlang onbezorgd gebruik garant staan. 

Makkelijk stallen scootmobiel

De stallingen zijn voorzien van een oprijplaat die na openen van de stalling naar buiten komt. U rijdt uw scootmobiel op deze plaat en na een druk op de afstandsbediening wordt uw scootmobiel in de stalling geplaatst. De stallingen zijn voorzien van een oplaadpunt, zodat uw scootmobiel snel weer klaar staat voor een volgende rit.

Mooie bedrukking scootmobiel stalling

De stallingen zijn goed in te passen in de omgeving door middel van wrapping. Een duinlandschap, bos of steenstructuur? Met een fraaie afbeelding geeft de stalling een vrolijke noot in de omgeving. De mogelijkheden om uw stalling te voorzien van een print zijn bijna ongelimiteerd en worden op maat volgens uw wensen uitgevoerd.

Vraag nu een offerte aan